Aanmeldformulier (Deel 1)

Welkom op de Montessorischool!
Wat leuk dat jullie interesse hebben in onze mooie school. Zou je het onderstaande formulier willen invullen?

Belangrijk om te weten: We hebben jaarlijks plaats voor 36 nieuwe kleuters. Voor de schooljaren 2023-2024 en 2024-2025 werken we met een wachtlijst voor de groepen 1, 6, 7 en 8. In deze groepen kunnen we geen kinderen meer plaatsen. Broertjes en zusjes van kinderen die al bij ons op school zitten hebben voorrang. Zodra er weer plek is, benaderen we ouder(s) van kinderen op de wachtlijst. We hanteren daarbij de volgorde van aanmelding.

Na het insturen van het aanmeldformulier krijg je van ons te horen of je kind aangemeld is, of dat je kind op de wachtlijst geplaatst is.
Als je kind 3 jaar en 9 maanden is, krijg je een aantal vragenlijsten. Na inleveren van deze lijsten hebben we 6 weken de tijd om te onderzoeken of we je zoon of dochter kunnen plaatsen. Als dat kan, wordt je kind ingeschreven.

Wij stellen in dit formulier vragen, omdat het voor ons van groot belang is nog voor de start van de basisschool te zijn geïnformeerd over de ontwikkeling van je/jullie kind.

Wanneer er risicofactoren rond de ontwikkeling van je kind zijn kunnen we zorgvuldig kijken of onze school een passende plek is.